Polítiques de privacitat


IDENTITAT DEL RESPONSABLE DELS TRACTAMENTS
Clean SkinS.L. (“Responsable del Fitxer”), amb seu social en plaça de la Vila, 2, 08924, Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, Espanya C.I.F. C19323857, degudament inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, T 145, F 98, S 5, H BCN 4567, I/A 1 (20.12.23). De conformitat amb la Legislació de protecció de dades de caràcter personal, i qualsevol altra legislació rellevant i actual aplicable, l’usuari queda informat que les dades personals proporcionades, sempre que procedeixi, s’incorporessin a un arxiu automatitzat, que s’utilitzarà únicament per als fins descrits en el formulari o contracte corresponent.

REGISTRE I COMPRA
D’acord amb el que s’estableix per la legislació de protecció de dades, l’informem que les dades de caràcter personal proporcionat en els formularis de registre i compra seran tractats per Clean Skin per a oferir-li els serveis de subscripció i compra dels productes oferts a través de la web, així com per a l’enviament d’informació relacionada amb l’activitat de Clean Skin, emparant-se el responsable del tractament en el consentiment de l’interessat, en emplenar i enviar el formulari i en marcar la casella acceptant la Política de Privacitat o marcant la casella d’acceptació per a l’enviament d’informació comercial. Les seves dades de caràcter personal seran tractats mentre es mantingui la relació contractual amb el client, mentre aquest no exerciti la supressió o oposició a les seves dades i mentre persisteixin les obligacions legals que en matèria fiscal afectin Clean Skin.

CONTACTE I/O DUBTES
D’acord amb el que s’estableix per la legislació de protecció de dades, l’informem que les dades de caràcter personal proporcionat en el formulari de contacte i/o preguntes seran tractats per Clean Skin per a atendre les seves consultes com a usuari, així com per a l’enviament d’informació relacionada amb l’activitat de Clean Skin, emparant-se Clean Skin en el consentiment de l’interessat, en emplenar i enviar el formulari i en marcar la casella acceptant la Política de Privacitat i en marcar la casella d’acceptació per a l’enviament d’informació comercial. Les seves dades de caràcter personal seran tractats durant el temps estrictament necessari per a atendre la seva sol·licitud.

JOBS-CAREERS
D’acord amb el que s’estableix per la legislació de protecció de dades, l’informem que les dades de caràcter personal i altra informació inclosa en el CV proporcionats en el formulari de Jobs-Careers seran tractats per Clean Skin per a gestionar els processos de selecció de personal, així com per a l’enviament d’informació relacionada amb l’activitat de Clean Skin, emparant-se Clean Skin en el consentiment de l’interessat, en emplenar i enviar el formulari i en marcar la casella acceptant la Política de Privacitat i en marcar la casella d’acceptació per a l’enviament d’informació comercial. Les seves dades de caràcter personal seran tractats durant el temps estrictament necessari per a atendre la seva sol·licitud.

NEWSLETTER
D’acord amb el que s’estableix per la legislació de protecció de dades, l’informem que les dades de caràcter personal proporcionat per a l’enviament de la Newsletter seran tractats per Clean Skin per a enviar-li informació relacionada amb l’activitat de Clean Skin emparant-se aquest últim en el consentiment de l’interessat, en emplenar i enviar el formulari i en marcar la casella acceptant les condicions d’ús. Les seves dades de caràcter personal seran conservats fins que cancel·li la seva subscripció a la Newsletter de Clean Skin.

RESPECTE A TOTS ELS TRACTAMENTS
Comunicació de dades a tercers, no se cediran dades a tercers excepte obligació legal. No obstant això, és possible que, per a la correcta prestació dels serveis,Clean Skin hagi de comunicar determinades dades personals a tercers que li prestin serveis, exclusivament per al correcte funcionament de l’empresa. En qualsevol cas, aquestes comunicacions de dades que podrien realitzar-se, es faran com a encàrrec de tractament per part dites de terceres, per a la prestació de serveis a Clean Skin, per exemple per a la prestació de serveis de missatgeria, enviament de la newsletter i/o assessorament fiscal Clean Skin podrà contractar amb tercers experts la prestació del servei, la qual cosa implicarà l’accés per part del tercer a la informació de caràcter personal o en el cas que Clean Skin contracti els serveis d’allotjament de hosting amb un tercer. En aquest sentit, Clean Skin comptarà amb els corresponents contractes per encàrrec de tractament amb els tercers que tractin o accedeixin a les dades de caràcter personal de Clean Skin, en compliment dels establerts en la normativa de Protecció de Dades.

EXERCICI DE DRETS

Igualment, l’informem que disposa dels drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació al tractament i portabilitat, respecte de les seves dades de caràcter personal, així com amb la possibilitat de revocar el seu consentiment, podent-los exercitar remetent un correu electrònic a hola@oliviasoaps.com. La petició haurà d’incloure nom, cognoms, adreça, dret que desitja sol·licitar i contingut de la seva petició. Finalment, especialment quan vostè no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, té dret a presentar reclamació davant l’autoritat nacional de control, a aquest efecte ha de dirigir-se a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

MANTENIMENT DE LES DADES

L’interessat es compromet a mantenir les dades proporcionades a Clean Skin degudament actualitzades. L’interessat serà responsable dels danys i perjudicis que Clean Skino tercers poguessin sofrir a conseqüència de la falta de veracitat, inexactitud, falta de vigència i autenticitat de les dades facilitades.

SEGURETAT DE LES DADES

Clean Skin té implementats en els seus centres de treball, locals, sistemes, infraestructures de comunicacions, etc., les mesures de seguretat que la normativa de Protecció de Dades de caràcter personal requereix. També ha adoptat les mesures lògiques, físiques, organitzatives, contractuals, etc., que evitin l’accés de tercers a les dades sense autorització, la destrucció, la modificació, la reproducció, la divulgació, la transmissió o la reutilització d’aquests. Malgrat això, sempre que proporcioni informació personal en la xarxa, existeix el risc que terceres persones, el control de les quals queda fora del nostre abast, puguin interceptar aquesta informació i utilitzar-la. Encara que en Clean Skin ens esforcem per protegir la informació personal i la seva privacitat no podem garantir la seguretat de la informació que reveli a través de la xarxa i sota la seva responsabilitat.

VIGÈNCIA I MODIFICACIÓ DE LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

La Política de Privacitat establerta per Clean Skin està en vigor des de la data de la seva publicació en la web corresponent; l’usuari pot arxivar-la i/o reproduir-la. Clean Skin està facultat per a modificar la seva Política de Privacitat, posant-ho en coneixement de l’usuari.