Polítiques de galetes

DECLARACIÓ SOBRE ÚS DE GALETES

Una galeta és un petit arxiu de text que s’instal·la en la seva terminal d’ordinador (o un altre dispositiu, com un telèfon mòbil) a través dels llocs web que vostè visita.

PERQUÈ S’UTILITZEN LES GALETES

Són àmpliament utilitzats per a conèixer l’activitat dels visitants al lloc web, amb la finalitat de millorar el mateix a partir de l’emmagatzematge i recuperació de les dades de navegació dels usuaris. Les galetes també s’usen per a proporcionar informació sobre la navegació dels usuaris als propietaris de llocs web i els seus col·laboradors, amb la finalitat d’analitzar l’ús que realitzen de la pàgina web i personalitzar el contingut.

INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE COM UTILITZEM LES GALETES

Es fan servir les galetes a efectes estadístics, funcionals i per a millorar els nostres serveis a través de l’anàlisi de l’ús que duen a terme els visitants al nostre lloc web. En aquest últim cas, podem fer servir galetes per a emmagatzemar algunes dades d’accés, però mai les contrasenyes. Les galetes fan que sigui més fàcil per a l’usuari connectar-se, navegar i fer servir el lloc web en futures visites.

Alguns dels anunciants i organitzacions d’anàlisi web amb els quals es treballa incorporen galetes en l’ordinador de l’usuari a través del present lloc web. Els nostres llocs també poden tenir enllaços de xarxes socials (com Instagram). Clean Skin no controla les galetes fetes ús de per aquestes webs externes. Per a més informació sobre les galetes de les xarxes socials o altres web alienes, aconsellem revisar les seves pròpies polítiques de galetes.

GALETES PRÒPIES

A continuació es mostren les galetes que són fixades pel lloc web i la finalitat per a la qual s’utilitza cadascuna:

Galetes tècniques: Les galetes tècniques són aquelles imprescindibles i estrictament necessàries per al correcte funcionament d’un portal web i la utilització de les diferents opcions i serveis que ofereix. Per exemple, les que serveixen per al manteniment de la sessió, la gestió del temps de resposta, rendiment o validació d’opcions, fer ús d’elements de seguretat, compartir contingut amb xarxes socials, etc.

GALETES DE TERCERS

Existeixen una sèrie de proveïdors que estableixen les galetes amb la finalitat de proporcionar determinats serveis. Seguidament, es mostren galetes que s’estableixen per part de tercers, els fins per als quals s’utilitzen i els enllaços a pàgines web on es pot trobar més informació sobre les galetes:

Galetes analítiques: Les galetes de Google Analytics s’utilitzen amb la finalitat d’analitzar i mesurar com els visitants usen aquest lloc web. La informació serveix per a elaborar informes que permeten millorar aquest lloc. Aquestes galetes recopilen informació en forma anònima, incloent-hi el nombre de visitants al lloc, com han arribat al mateix i les pàgines que va visitar mentre navegava en el nostre lloc web.Les galetes de YouTube es fan servir per a comptabilitzar el nombre de visualitzacions dels vídeos incrustats en altres webs.

Galetes usades per RRSS: Clean Skin té la funcionalitat de compartir contingut a través de les xarxes socials gràcies als botons instal·lats per a això en les fitxes de producte. Les galetes fetes servir per xarxes socials eviten que l’usuari hagi d’introduir les seves dades cada vegada que decideixi compartir un contingut. Aquests botons no tenen accés a les dades introduïdes pels usuaris en compartir un contingut per la xarxa.

COM DESACTIVAR LES GALETES

Per a complir amb la legislació vigent, hem de demanar el seu permís per a gestionar galetes. Si decideix no autoritzar el tractament indicant-nos la seva no conformitat, només faríem servir les galetes que són imprescindibles per a la navegació per la nostra web. En aquest cas, no emmagatzemaríem cap galeta. En el cas de continuar navegant pel nostre lloc web sense denegar la seva autorització implica que accepta el seu ús.

Tingui en compte que si rebutja o esborra les galetes de navegació, no podrem mantenir les seves preferències, algunes característiques de les pàgines no estaran operatives, no podrem oferir-li serveis personalitzats i cada vegada que vagi a navegar per la nostra web haurem de sol·licitar-li de nou la seva autorització per a l’ús de galetes.